Nukkenurkka

Nukkejen leikkisämpi todellisuus on aina muodissa
 
PääsivuPääsivu  Ohjeet ja tutoriaalitOhjeet ja tutoriaalit  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  GalleriatGalleriat  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Annabellan elämää - fotonovelli

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Annabellan elämää - fotonovelli   Ma 29 Elo - 16:03:26

Nyt aloittelen sitten uutta tarinaa, joka on kuvattu jo vuonna 2007, mutta en silloin koskaan saanut aikaiseksi julkaista sitä. Nyt viimein löytyy aikaa ja innostusta tarinaan syventymiseen, joten tervetuloa tutustumaan Annabellan Stonen ja hänen ystäviensä elämään.

Osa 1. Lapsuuden varjot

Annabella Stone syntyi 9.11.1985 New Jerseyssä, jonne hänen vanhempansa olivat muuttaneet vain paria vuotta aiemmin. Kaupungin valot, jotka olivat pienestä pitäen kiehtoneet Annabellaa näyttivät usein saavuttamattomilta, mutta hän oli hyvin motivoitunut ja halu paeta esikaupungista oli ohjaava voima hänen elämässään. Tarinamme kuitenkin alkaa jo vuosia ennen Annabellan syntymää, kun epätodennäköinen romanssi kuohutti maailmaa. Palataan siis hetkeksi ajassa taaksepäin ja tutustutaan Annabellan vanhempiin.


Annabellan äiti Marietta oli kuuluisa huippumalli, jonka edesottamuksia seurattiin laajalti eri lehdissä. Minne ikinä hän menikin päätyivät kuvat lehteen. Marietta oli kuuluisa diivailunsa ja epäystävällisen luonteensa vuoksi, mutta hänen kuvansa miellyttivät kansaa, joten hän sai itse sanella ehtonsa. Kukaan ei kuitenkaan osannut odottaakaan, että joskus lehdissä kirjoitettaisiin tuon hankalan ihmisen avioliitosta. Se tuntui täysin käsittämättömältä ajatukselta. Kuitenkin niin lopulta tapahtui, kun Mariettan ura mallina oli jo ehtoopuolella.


Kukaan ei tiedä mitä todella tapahtui, eikä Marietta koskaan hiskunut sanaakaan siitä, missä ja miten hän tapasi New Jerseyläisen roskakuskin Neil Stonen. Koko romanssi vaikutti aluksi julkisuustempulta, eikä kukaan oikeasti uskonut, että huippumalli voisi ikinä valita puolisokseen roskakuskia. Olihan tapana, että mallit tapailivat komeita ja kuuluisia urheilijoita, eikä Neil täyttänyt yhtään noista kriteereistä.


Mutta sydäntään oli myös Mariettan kuunneltava ja suuresta kohusta huolimatta romanssi roihahti noiden kahden välille. Kuvaajat nauttivat pariskunnan kuvaamisesta ja Neilillä tuntui olevan pehmentävä vaikutus Mariettan luonteeseen ja hänen käytöksensä kuvaajia kohtaan muuttui paljon ystävällisemmäksi. Siksi myös hänen uransa lähti uuteen nousuun, kun lehdet uskalsivat jälleen palkata ennen niin oikukkaan diivan.


Parin yhteiskuvat täyttivät lehtien aukeamia usein ja elämä näytti hymyilevän Mariettalle. Huhut raskaudesta alkoivat kiertää lähes välittömästi heidän aviotumisensa jälkeen, mutta saatiin odottaa vielä kolme vuotta ennen kuin pienokainen ilmaantuisi parin elämään. Olivatpa lehdet ehtineet jo spekuloida, ettei Marietta kenties voinut saada lapsia, mutta 33-vuotiaana Marietta kuitenkin sai esikoisensa, joka nimettiin Annabellaksi.


Annabella oli suloinen lapsi, jota Marietta koetti ohjata mallimaailmaan jo hyvin nuoresta pitäen. Perheen yhteiskuvat olivat pian julkista materiaalia ja jokainen sai lukea perheen satumaisesta onnesta lehtien sivuilta. Niinpä, kun Marietta alkoi paria vuotta myöhemmin odottaa toista lastaan näytti perheonni vain täydellistyvän entisestään.


Annabella ja Arianne olivat valokuvaajien lemmikkejä, mutta pieni Annabella sai huomata, että uusi tulokas vei valtaosan kuvaajien huomiosta, kun taas Annabella leikattiin pois jopa perheen yhteiskuvista. Annabella alkoikin tuntea alati kasvavaa vastenmielisyyttä siskoaan kohtaan, jota hän piti kilpailijanaan. Olihan julkisuuden valokeila ollut aiemmin yksin hänen. Myös vanhempien huomio tuntui keskittyneen yhä enemmän pieneen prinsessaan ja isosisko sai tuntea olonsa ulkopuoliseksi.


Merkit ongelmista alkoivat kuitenkin näkyä jo valokuvissakin. Marietta alkoi vieraantua perheestään. Hän ei tahtonut enää leikkiä lasten kanssa, vaan alkoi hyväksyä yhä kauempana tapahtuvia kuvausreissuja. On mahdotonta sanoa, mikä oli varsinainen syy miksi Marietta lopulta hylkäsi perheensä ja katosi maailman toiselle laidalle. Kenties lähiöelämä vain osoittautui liian ahdistavaksi ja pieneksi kansainvälisiin ympyröihin tottuneelle diivalle.


Perheen välit alkoivat rakoilla pahemmin Mariettan lähdön jälkeen. Isän huomio keskittyi lähes yksinomaan Arianneen, joka oli hänen pieni enkelityttönsä ja murrosikäistyvä Annabella jäi yksin ongelmiensa kanssa. Myös Annabellan katkeruus isäänsä ja pikkusiskoaan kohtaan alkoi kasvaa. Hänen mielestään isä ja sisko olivat ajaneet äidin pois, olihan kaikki ollut hyvin ennen Ariannen syntymää. Annabellan halu paeta New Jerseystä syttyi ilmiliekkiin äidin lähdön jälkeen. Hän ajatteli mielessään, että hän etsisi äidin käsiinsä ja kaikki olisi taas hyvin. Hän asuisi äidin luona ja isä saisi pitää pikkusiskon ja pienen elämän lähiössä, kun hän ja äiti valloittaisivat maailman.


Mutta ilman äitiään Annabella ei enää kiinnostanut valokuvaajia. Häntä pidettiin hyvin tavanomaisen näköisenä ja vain muutamat katalogit suostuivat ottamaan hänet esittelemään vaatteitaan.


Annabella tunsi suurta vastenmielisyyttä ja kateutta punatukkaista naapurintyttö Diva Carteria kohtaan, joka pääsi heti ensi yrittämällä mukaan kauniiden lasten kalenteriin, jota markkinoitiin laajalti ja se saavutti suuren kansainvälisen suosion. Annabellaa ei kelpuutettu kuviin, hän ei kuulemma ollut tarpeeksi kaunis.


Kritiikki ei kuitenkaan saanut Annabellaa masentumaan. Olihan äiti aina sanonut, että menestys ei tullut hopealautasella ja mallimaailmassa hylkäyksiin oli totuttava. 17-vuotiasta Annabellaa kohtasivat kuitenkin vastoinkäymiset toisensa perään ja hänen epätoivonsa alkoi kasvaa. Hän oli muuttanut omilleen New Yorkiin tai oikeastaan karannut erään vanhemman valokuvaajan matkassa. Elämä suurkaupungissa ei kuitenkaan ollut yhtä juhlaa ja Annabella huomasikin joutuvansa työskentelemään yhä hämäräperäisempien valokuvaajien kanssa. Lopulta kuten monet nuoret julkkistyrkyt tuohon aikaan myös Annabella huomasi poseeraavansa alastonkuviin. Silloin maine ja kunnia alkoi tuntua yhä kaukaisemmalta haaveelta. Hän karkasi kameramies miesystävänsä luota ja harhaili New Yorkin kaduilla keräten rohkeutta palata kotiin, mutta ajatus isän ja siskon edessä nöyristelystä tuntui kuitenkin täysin vastenmieliseltä. Kului viikkoja ja Annabella asui varattomana kaduilla ja vietti yönsä siltojen alla ja puistonpenkeillä nukkuen. Lähes musertuneena Annabella aikoi luopua haaveestaan tulla kuuluisaksi ja löytää äitinsä, kunnes törmäsi tuttuihin kasvoihin kaupungissa. Diva Carter asui nykyään New Yorkissa ja hän oli ystävineen perustanut bändin, johon hän päätyi pyytämään Annabellaa mukaan.

Vaan kuinka käy Annabellalta Rock 'n roll? Entä onko kuuluisuus kirjoitettu hänen tähtiinsä? Se selviää seuraavassa osassa Annabellan elämää.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Adalmina
Dynamite Girl
Dynamite Girl
avatar

Viestien lukumäärä : 990
Join date : 03.05.2010

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Ma 29 Elo - 20:45:50

Kiitos! Olipas taas kiva lukea jatkokertomusta cheers
Takaisin alkuun Siirry alas
Tabitha
Gateway Barbie
Gateway Barbie
avatar

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 05.07.2011

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Ma 29 Elo - 22:13:42

Riemastuttavaa luettavaa. Ihanaa, että jaksat tehdä tlläisiä tarinoita. Vanhat kuvat menneisyydestä -loistavaa "dokumenttia". Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Ti 30 Elo - 13:02:28

Näitä on niin mukava kirjoitella, joten aivan älyttömän hienoa kuulla, että niitä myös lukee mielellään Cool
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Silky
Takara Jenny
Takara Jenny
avatar

Viestien lukumäärä : 1370
Join date : 05.05.2010
Ikä : 37

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Ti 30 Elo - 15:30:44

Tää vaikuttaa kiinnostavalta Very Happy Näitä todellakin lukee mielellään! Itse en vaan saa aikaiseksi vaikka kertomistakin ois... Laiska mikä laiska Laughing Ihanat nuo vanhat valokuvat! Lisää tällaista!
Takaisin alkuun Siirry alas
Maarit
Model muse
Model muse
avatar

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 03.05.2010
Paikkakunta : Keski-Pohjanmaa

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Ke 31 Elo - 8:09:42

kiva kun tuli uusi tarina luettavaksi... ihan innolla odotan seuraavaa jaksoa... juonessa ainesta vaikka ja mihin...
Takaisin alkuun Siirry alas
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Pe 14 Loka - 20:30:03

Pahoittelen, kun tässä taas kestää. Kirjoitin itseasiassa jatkon tähän jo kerran, mutta tietysti koneen piti kaatua juuri silloin, joten se versio katosi bittiavaruuteen Evil or Very Mad Täytyy kirjoittaa tekstit ensin vaikka wordiin valmiiksi ja koettaa sitten uudestaan. Kuitenkin siis jatkoa on tulossa mitä todennäköisimmin n. viikon päästä, kun kerkiän kirjoittamaan jutun uusiksi Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Silky
Takara Jenny
Takara Jenny
avatar

Viestien lukumäärä : 1370
Join date : 05.05.2010
Ikä : 37

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   La 15 Loka - 16:51:26

Hyvää kannattaa odottaa Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Pe 28 Loka - 16:13:17

Osa 2. Kipinöitä

Entiset vaikeudet olivat taakse jäänyttä elämää ja Annabellan elämä näytti viimein palanneen raitelleen. Annabellan ääni oli täydellinen bändin musiikkityyliin. Niinpä Divan ja Derekin musiikillisesta intohimosta syntynyt Venus Redemption oli valtaisa menestys. Nuorekas tyyli ja tarttuvat melodiat nostivat yhtyeen nopeasti suuren yleisön tietoisuuteen.


Vaikka Diva ja Derek olivat yhtyeen kantava voima, he pysyttelivät taustalla, kun Annabella ja Dean veivät suurimman osan valokeilasta. Niinhän siinä aina käy, että solistit jäävät parhaiten yleisön mieleen ja yhtyeenn muut jäsenet jäävät vähemmälle huomiolle.


Sivuosan esittäminen ei kuitenkaan haitannut Divaa ja Derekiä, joiden unelma oli aina ollut soittaa suurille yleisöille ja se oli toteutunut. Ehkä ei täysin sillä tavalla kuin he olivat toivoneet, mutta se riitti heille. Sen sijaan bändiin myöhemmin liittynyt J-rockin suuri tähti Sapphire ei ollut tilanteeseen tyytyväinen. Usein ainoa mikä esti Sapphirea pamauttamasta diivailevaa Annabella syntetisaattorilla päin näköä oli Derek, joka sai Sapphiren ymmärtämään, ettei pääsolistin mukiloiminen ainakaan parantaisi bändin tilannetta.


Maailmanvalloitus oli vielä kesken, mutta Amerikka oli jo täysin hurmaantunut yhtyeen näyttävistä keulahahmoista Annabellasta ja Deanista, jotka seurustelivat keskenään. Heidän romanssinsa käänteet olivat aina etusivun juttuja ja paparazzit seurasivat heitä alati etsien uusia mehukkaita juorun aiheita. Herkkähipiäiset rock-tähdet olivatkin jatkuvasti riidoissa ja eron partaalla, mutta tähän mennessä suhde oli kestänyt kaikki konfliktit. Annabellan ja Deanin suhde näyttikin olevan varsin vakaalla pohjalla.


Maailmankiertueen oli määrä alkaa seuraavalla viikolla, mutta harjoituksissa tunnelma oli kireä. Annabellan ego vaati yhä enemmän tilaa ja se sai bändin muut jäsenet ärtymään. Annabella oli vaatinut, että spottivalot kohdistettaisiin vain häneen, sillä hänen vuokseenhan fanit keikoille tulivat. Eivät he tulleet katsomaan jotain taustabändiä, vaan itse tähteä.


Yleensä rauhallinen Derek menetti täysin malttinsa ja huusi Annabellalle, että jos tämän asenne ei pian muuttuisi, hänen ei tarvitsisi enää saapua keikoille. Kiukkuinen Annabella tuijotti huusi Deania avukseen ja vaati, että Derek erotettaisiin yhtyeestä saman tien. Dean ei kuitenkaan suostunut osallistumaan riitaan ja erehtyipä hän jopa toteamaan, että kenties Annabella oli tässä se joka pitäisi erottaa, mikä sai Annabellan hermostumaan yhä enemmän.


Viimeisenä oljenkortenaan Annabella tarttui Divaan. Hän koetti saada Divaa puolelleen riidassa, mutta edes Diva ei taipunut Annabellan kiukuttelun edessä. Hän koetti rauhallisesti saada Annabellan ymmärtämään, miten kohtuuttomia tämä oli vaatinut. Kuin taikaiskusta Annabella tuntui tajunneen oman mahdottomuutensa ja jopa hymyili. Annabella pyysi hymyillen kaikilta anteeksi sekoilujaan, spottivalot olivat hyvät niin kuin olivat. Korvaukseksi turhasta draamasta Annabella ehdotti, että he pitäisivät isot bileet illalla, ikään kuin läksiäisinä ennen maailmankiertuetta.

Toiset suostuivat Annabellan ehdotukseen bileistä ja kaikki alkoivat touhukkaasti järjestää juhlia. Tokko he kuitenkaan olisivat tarttuneet syöttiin niin hanakasti, jos olisivat tienneet, mitä juhlista seuraisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Tinttufia
Silkstone
Silkstone
avatar

Viestien lukumäärä : 444
Join date : 26.04.2010
Paikkakunta : Raseborg

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Pe 28 Loka - 17:40:18
Jännää Surprised
Takaisin alkuun Siirry alas
http://tinttufiasdolls.blogspot.com
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Pe 4 Marras - 12:16:17

Osa 3. Epäilyksen varjot

Juhlat vaikuttivat hyvältä ja viattomalta idealta, joka saattaisi jopa puhdistaa ilmaa ennen maailmankiertuetta. Niin Derek koetti itselleen uskotella, mutta hänessä kyti pieni epäilyksen liekki. Juhlat olivat aiemminkin saaneet ikävän lopun ja kerran paikalle oli pitänyt kutsua poliisitkin rauhoittelemaan tilannetta. Syynä oli bändin solistien lähes veriseksi muuttunut tappelu, jossa sivullisetkin saivat osansa niin verbaalisista iskuista kuin fyysisistä tönäisyistä ja huitaisuista. Joskus olikin hyvin hankala tietää rakastivatko nuo kaksi toisiaan vai olivatko he sittenkin toistensa pahimmat viholliset.


Juhlat kuitenkin järjestettiin ja paikalle kutsuttiin bändin taustahenkilöitä ja ystäviä, olipa mukaan päässyt myös muutama onnellinen fani.


Annabella oli lähettänyt myös yhden erikoiskutsun, mutta tuon kutsun saaja loisti yhä poissaolollaan. Annabella ei kuitenkaan aikonut antaa sen häiritä itseään, hänellä oli suunnitelma ja hän aikoi myös toteuttaa sen.


Juhlat näyttivät sujuvan hyvin. Kaikki tulivat hienosti toimeen keskenään ja tunnelma oli katossa. Jopa Annabella näytti olevan hyvällä tuulella jutellessaan tuttavansa kanssa.


Dean epäili jo pahimman olevan ohi, kun hän kuunteli Annabellan iloista jutustelua Hannan, heidän kiertuemanagerinsa kanssa. Ei Dean ollut tiennytkään, että naiset olivat niin hyvissä väleissä, mutta käänne oli suotuisa, joten hän ei kyseenalaistanut tilannetta.


Niinpä Dean päättikin lähteä Rodneyn kanssa tutustumaan juhlien juomatarjoiluihin ja jättää tytöt rauhassa juoruamaan. Annabella hymyili, kunnes Dean oli tarpeeksi kaukana, ettei enää kuullut tai nähnyt naisia.


Silloin Annabellan hymy kääntyi julmaksi irvistykseksi, hän ei pitänyt Hannasta, eikä aikonut peitellä sitä. Hän antoi tämän kuulla kunniansa, sillä hän oli kuullut huhut siitä kuinka Dean oli pettänyt häntä juuri Hannan kanssa. Hanna koetti kiistää huhut, mutta Annabella kieltäytyi uskomasta mitään selityksiä. Hän oli kantansa valinnut, eivätkä siinä selittelyt enää auttaneet. Hän haukkui ja pilkkasi Hannaa mitä julmimmilla tavoilla, kunnes tämä ei enää kestänyt kuunnella.


Hanna lähes juoksi pois Annabellan lähettyviltä ja kuiskasi ohimennen Divalle, että Annabella oli kuullut huhut ja oli erittäin huonolla tuulella. Hän sanoi, että Divan pitäisi hoitaa tilanne, sillä hän ei siihen pystynyt. Luonnolisesti hän oli syytön ja koko juttu oli vain Annabellan kuvitelmaa, mutta hän kyennyt vakuuttamaan Annabellaa asiata, joten Divan tulisi tehdä se. Sen sanottuaan Hanna poistui baarin suuntaan.

Diva tarvitsi hetken päättääkseen miten toimia. Toki Annabellan raivokohtaukset olivat jo arkipäivää ja oli tottunut selvittelemään väärinkäsitysten aiheuttamia sotkuja. Nyt hän ei kuitenkaan ollut täysin varma siitä oliko Annabella väärässä. Hänkin oli kuullut huhut ja vaikka hän ei tahtonut uskoa Deanin pettäneen Annabellaa, mikä tahansa tuntui mahdolliselta kun kyse oli noista kahdesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Adalmina
Dynamite Girl
Dynamite Girl
avatar

Viestien lukumäärä : 990
Join date : 03.05.2010

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   La 5 Marras - 3:08:14

Oikein tunteiden myllerrystä Very Happy Lisää lisää! cheers
Takaisin alkuun Siirry alas
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   La 5 Marras - 17:19:13

Innostus on päällä, joten jatketaan bounce

Osa 4. Muutosten virta

Diva tiesi, että hänen oli pakko puhua Annabellalle, joten kun hän näki Annabellan lähtevän Hannan perään, hänen oli pakko toimia. Jotta verenvuodatukselta vältyttäisiin ja juhlat voisivat jatkua Diva tarttui Annabellan käteen ja veti hänet syrjään.


Annabella oli nyreissään Divan väliintulosta ja koetti riuhtoa itsensä irti hänen otteestaan. Diva sanoi, ettei aikonut irrottaa ennen kuin Annabella rauhoittuisi. Niinpä Annabella viimein lopetti riehumisen ja suostui kuuntelemaan.


Diva yritti selittää, ettei Annabellan kannattaisi luottaa huhuihin, vaan mieluummin kysyä asiasta Deanilta. Annabella hymähti ja sanoi, ettei uskonut Deanin kertovan totuutta, jos hän asiasta kysyisi. Diva ymmärsi Annabellan kannan, mutta hän sanoi myös, että Dean ei ollut antanut Annabellalle mitään syytä olla luottamatta häneen, joten heidän pitäisi vain keskustella asiasta.


Juuri, kun Divasta alkoi tuntua, että Annabella kuunteli häntä, James saapui paikalle. James hoiti juhlien tarjoilua ja ilmeisesti keittiössä oli täysi kaaos.


James selitti, että henkilkunta oli lähes lakon partaalla ja ruuista osa puuttui edelleen, eikä kukaan tiennyt mitä pitäisi tehdä. Tuntui, ettei mikään koskaan onnistunut, jos ei Diva itse hoitanut asioita.


Toisaalla, poissa Annabellan näkyvistä, Hanna näytti hyvin nopeasti selvinneen Annabellan syytösten aiheuttamasta mielipahasta ja löytänyt pirteän väristen drinkkien lisäksi komean lohduttajan.


Pitkän suostuttelun jälkeen Diva suostui hylkäämään Annabellan, mutta ennen lähtöään keittiöön hän vannotti, että Annabella puhuisi Deanille ennen kuin tekisi mitään muuta. Annabella kohautti olkapäitään ja sanoi puhuvansa Deanille asiasta. Diva ei ollut täysin vakuuttunut, mutta mettaliset tarjottimen kilahdus lattiaan sai hänen huomionsa takaisin keittiön ongelmiin ja niin hän hylkäsi epäilyksensä.

Annabella seisoi yksin ja tutki huonetta. Deania ei näkynyt missään ja kun Hannakin loisti poissaolollaan Annabella yhdisti pisteet. Hän siemaisi juomansa yhdellä kulauksella ja paiskasi raivoissaan tyhjän lasin seinään. Hän vannoi kostavansa tämän nöyryytyksen, mutta miten tuo kosto parhaiten tapahtuisi oli vielä epäselvää. Ihmisjoukossa joku kuitenkin suuntasi askeleensa kohti Annabellaa ja tämä kohtaaminen tulisi muuttamaan hänen elämänsä lopullisesti.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   La 5 Marras - 18:56:55

Pyhäinpäivän kunniaksi toinenkin jakso Annabellan elämästä.

Osa 5. Vierailla vesillä

Annabella tunsi olonsa hyvin haavoittuvaksi. Huhut Deanin uskottomuudesta eivät olleet ainoa syy hänen kiukkuiseen oloonsa. Aiempi draama kaihersi yhä hänen mielessään, kuinka Dean olikin kehdannut asettua häntä vastaan. Toisaalta myös erään vieraan poissaolo oli osaltaan lisännyt Annabellan ärtyisyyttä. Hän oli nimittäin lähettänyt kutsun myös äidilleen. Ainoa vastaus minkä hän oli saanut oli valmiiksi kirjoitettu vastauskirje ja nimikirjoituksella varustettu valokuva. Hänet oli ohitettu tavallisena fanina. Hänen äitinsä ei piitannut tyttärestään sen vertaa, että olisi itse kirjoittanut vastauksen, sen sijaan hänen avustajansa oli lähettänyt standardi vastauksen.


Annabella tunsi kiukkuisten kyynelten muodostuvan silmissään, kun hän huomasi että häntä tuijotetaan. Vanhempi mieshenkilö tuijotti häntä tiiviisti ja käveli suoraan kohti häntä. Annabella pyyhkäisi huolettomasti silmiään ja suki hiuksiaan. Hänhän ei näyttäisi rähjäiseltä fanin edessä.


Mies tervehti häntä leveästi hymyillen, hän oli niitä vanhan hyvän ajan etelän herrasmiehiä, joita Annabella oli lapsena ihaillut elokuvissa. Miehen aksentti oli lähes yhtä leveä kuin hänen hymynsä ja se sai Annabellan rentoutumaan. Hän huomasi juttelevansa miehen kanssa asioista, jotka olivat niin henkilökohtaisia, ettei edes Dean tiennyt niistä. Mies sai Annabellan kuitenkin tuntemaan olonsa niin turvalliseksi, että hän ei edes kiinnittänyt huomiota sanoihinsa. Kaikki suojamuurit olivat murtuneet. Hän ei ollut laulajatähti, vaan tavallinen ihminen, joka jutteli mukavan vanhan miehen kanssa.


Vanhana Annabella miehen näkikin. Iän mukanaan tuoma hopeinen vivahde oli näkyi selkeästi miehen tuuheissa hiuksissa. Mies muistutti häntä isästä tai ehkä hän vain vaikutti sellaiselta mieheltä, jonka haluaisi isäkseen, mutta jotain isällistä ja tuttua hänessä oli. Siksi Annabella säpsähtikin rajummin kuin normaalisti, kun mies kietoi kätensä hänen ympärilleen. Kosketus ei tuntunut epämiellyttävältä, mutta se oli vain niin odottamatonta.


Ennen kuin Annabella ehti prosessoida sekavia tunteitaan, hän huomasi jo suutelevansa miestä. Oli helppoa uppoutua suudelmaan, eikä hän enää edes muistanut, että hän ei ollut koskaan voinut kuvitella itseään vanhemman miehen kanssa. Pelkkä ajatuskin oli ennen puistattanut häntä.


Ehkä se oli juomien luoman epätodellisen olotilan syytä tai kenties aiemman kiukun aiheuttama reaktio, mutta kun mies ehdotti että he lähtisivät yhdessä juhlistä Annabella suostui epäröimättä.


Niin Annabella poistui juhlista kikattaen tyttömäisen pehmeästi miehen kertomille hävyttömän sovinistisille jutuille. Nauru oli se mitä hän oli kaivannut, raikas tuulahdus puhdasta ilmaa, joka pyyhkäisi pois aiemman kiukun ja ahdistuksen. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hän ei ollut vihainen, vaan tunsi ilon kuplivan sisimmässään. Ehkä näin oli pitänytkin tapahtua.

Mutta mihin Annabellan valinta johtaakaan? Joskus hinta hetken onnesta voi olla enemmän kuin olimme valmiita uhraamaan, mutta Annabella ei miettinyt seurauksia noustessaan taksiin, vaan hän vain hymyili ja nautti olostaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Silky
Takara Jenny
Takara Jenny
avatar

Viestien lukumäärä : 1370
Join date : 05.05.2010
Ikä : 37

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Su 6 Marras - 20:20:19

Tää on jännää, tosi kiva lukea, kiitos Very Happy Jaa-a, mitenköhän tässä käy..?
Takaisin alkuun Siirry alas
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Ke 9 Marras - 20:36:16

Osa 6. Leikin loppu

Alkoi olla jo myöhä ja suuri osa porukasta oli jo kadonnut kotiin tai toisaalle jatkoille. Dean ja Rodney olivat niitä harvoja, jotka olivat yhä paikalla.

Juhlahumun ja metelin tauotessa Deanin ajatukset kääntyivät Annabellaan. Hän ei edes muistanut missä vaiheessa iltaa oli viimeksi nähnyt Annabellan. Väsymys alkoi jo painaa Deanin silmiä, mutta Rodney sen sijaan oli sitä mieltä, että ilta oli vielä nuori.


Rodney suorastaan loikkasi Deanin ohitse ja melkein tönäisi kumoon Kirilin, huomatessaan kiinnostavan naisen, joka oli juuri ollut juttelemassa Kirilin kanssa. Kun Rodneylla ja naisella tuntui synkkaavan, Dean päätti että oli aika painua pehkuihin. Annabella oli aikuinen ihminen, kyllä kai hän kotiin selviäisi. Toisaalta mitä väliä. Oikeastaan Dean oli kyllästynyt koko kuvioon. Hänellä ja Annabellalla ei ollut enää pitkiin aikoihin ollut mitään yhteistä. Ehkä pitäisi vain erota. Dean päätti ettei miettisi asiaa enempää tänä iltana, jotta ei tekisi typeriä päätöksiä. Ehkä hän aamulla näkisi tilanteen eri tavalla.


Vauhdikas ilta oli jättänyt jälkensä tilaan. Roskia ja tyhjiä pulloja sekä tölkkejä oli ympäri lattioita. Mutta eivät roskat olleet ainoita asioita, jotka olivat päätyneet juhlien lopuksi lattialle.


Myös muutama uuvahtanut juhlia oli päättänyt levätä hieman lattialla. Vain yksi henkilö oli enää valveilla juhlissa.


Diva istui nurkassa ja kihisi kiukusta. Joku oli sanonut henkilökunnalle, että he voisivat lähteä kotiin ennen loppusiivousta, joka kuului sopimukseen. Nyt Diva oli yksin paikalla ja kaikki oli taas kaatunut hänen harteilleen. Eihän hän voinut jättää tilaa tällaiseen kuntoon, sillä se tietäisi turhaa laskua, mutta ei tämä oikein ollut. Miksi hänen piti aina olla se vastuullinen ja muut saivat käyttäytyä miten halusivat? Miksi Diva oli ainoa jota rangaistiin saman tien, kun hän erehtyi tekemään jotain hieman villiä. Ilta oli ollut täysi fiasko. Voi miten hän inhosikaan elämäänsä juuri nyt.

Aamu sarastaisi pian, mutta olisiko se täynnä toivoa vai katumusta?
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   To 10 Marras - 17:30:47

Osa 7. Aamun sävyt

Aamu oli saapunut ja osa juhlakansansta oli jo heräilemässä, niin myös Annabella. Herääminen sängyn väärältä puolen tai ylösnouseminen väärällä jalalla, olivat molemmat sananparsia, jotka Annabella oli kuullut monta kertaa. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun hän heräisi väärästä sängystä, huolimatta siitä kummalta puolen nousisi ylös.


Ohi ajavan ambulanssin ääni herätti Annabellan, joka avasi silmänsä ja katseli ympärilleen. Huone ei näyttänyt tutulta. Hän kuuli selkänsä takaa äänekästä kuorsausta ja tiesi, ettei ollut kotona.


Kääntyessään katsomaan kuorsaajaa, Annabella kohtasi vieraat kasvot, hän ei muistanut nähneensä miestä aiemmin. Miehen silmät olivat auki, mutta kuorsauksesta päätellen hän oli sikeässä unessa. Outoa, Annabella huokaisi mielessään. Sitten hänen ajatuksensa kääntyivät jälleen eiliseen. Mitä illalla oli oikein tapahtunut? Hän muisti huutaneensa Hannalle, sille kurjalle miehen varastaja ämmälle, mutta sen jälkeen kaikki oli hämärän peitossa. Annabellan katse kiinnittyi miehen puolella olevaan yöpöytään, sen päällä kimalteli kultainen sormus. Annabella värähti inhosta. Hän ei ainoastaan ollut iskenyt varattua miestä, hän oli iskenyt varatun miehen, joka näytti siltä, että olisi voinut olla hänen isoisänsä. Hän oli varmaan ollut täysin sekaisin, edes kosto ei ollut riittävä motiivi tällaiseen.


Annabella nousi sängystä mahdollisimman hiljaa, varoen herättämästä miestä, ja pukeutui.


Hiipiessään kohti ovea, Annabella tunsi epämiellyttävän piston rinnassaan. Ehkä se oli syyllisttä, mutta hän ei aikonut antaa tunteilleen valtaa, olihan hän sentään Annabella Stone, eikä hän katunut mitään. Hän sulki asunnon oven perässään ja tarkisti ovessa lukevan nimen. Sukunimi oli sama kuin kaupungin pormestarilla, mutta eihän se voinut pitää paikkaansa, Annabella totesi mielessään. Hän päätti kuitenkin kotiin päästyään etsiä pormestarin kuvan netistä.


Seuraavana päivänä Annabella saapui harjoituksiin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Deania ei tuntunut kiinnostavan missä Annabella oli ollut, eikä Annabella aikonut itse puhua asiasta. Kumpikin eli omassa pienessä kuplassaan ja näyttikin, että kenties Dean oli jo tehnyt päätöksensä heidän suhteensa jatkamisesta. Hän kuitenkaan sanonut asiasta sanaakaan Annabellalle.


Harjoitusten jälkeen Annabella koetti vaivihkaa udella Divalta mitä juhlien aikana oli tapahtunut, mutta Diva tuntui olevan täysin haluton keskustelamaan asiasta. Hän oli suorastaan kiukkuinen, kun Annabella edes mainitsi juhlat. Niinpä hän jätti asian sikseen. Mitä väliä sillä oikeastaan edes oli? Se oli mennyttä, eikä häntä oikeastaan kiinnostanut mitä hän oli tehnyt. Hän oli shown tähti ja hänelle kaikki oli sallittua. Sitä paitsi Dean oli tehnyt rikkomuksensa ensin, tämä oli vain kosto ja senhän piti olla suloinen, vaikkei siltä juuri nyt tuntunutkaan.


Toisten jo poistuttua Annabella istui yhä lavan reunalla ja mietti asioita. Hän tunsi yhä olonsa heikoksi juhlien jäljiltä, hän oli varmaan tulossa sairaaksi. Hän ei kuitenkaan aikonut antaa sen estää maailmankiertuetta, vaan hän oli harjoitusten ajan teeskennellyt olevansa kunnossa. Huomenna hän varmasti olisi jälleen kunnossa ja tuo ilta olisi lopullisesti unohdettu. Annabella ei vain vielä tiennyt, että salaisuuksilla on tapana paljastua...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Adalmina
Dynamite Girl
Dynamite Girl
avatar

Viestien lukumäärä : 990
Join date : 03.05.2010

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Pe 11 Marras - 0:07:58

Olipas taas mukavaa lukea tätä tarinaa ja heti useampi jakso Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Silky
Takara Jenny
Takara Jenny
avatar

Viestien lukumäärä : 1370
Join date : 05.05.2010
Ikä : 37

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   La 12 Marras - 19:49:04

Jatkoa tälle, ihanaa!!! cheers cheers
Voi Annabellaa... Miten tässä vielä käykään...
Takaisin alkuun Siirry alas
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Pe 18 Marras - 2:00:35

Kiitos kommenteistanne sunny Jatkoa seuraa:

Osa 8. Sirpaleiden keskellä

Joitain salaisuuksia on vain mahdotonta säilyttää, sen sai myös Annabella huomata. Hän oli välttänyt suodenkuopat, eikä ollut kertonut kenellekään illan tapahtumista, mutta joku tiesi jo. Heidät oli nimittäin nähty lähtemässä juhlista, eikä silminnäkijä ollut tapahtuneesta iloinen. Hän oli odottanut kärsivällisesti tilaisuuttaan ilmaista mielipiteensä asiasta.


Annabella oli astumassa ulos bändin treenikämpästä, kun vihainen nainen pysäytti hänet ja alkoi huutaa. Nainen oli niin kiihdyksissä, ettei Annabella tahtonut saada selvää, miksi nainen huusi hänelle. Lopulta hän onnistui erottamaan vähemmän mairittelevaa pari sanaa, joita ei olisi toivonut kuulevansa. Nainen päätti raivokohtauksensa kysymällä, kuinka Annabella kehtaa vietellä jonkun toisen aviomiehen ja isän. Silloin Annabella tajusi katselevansa juuri pormestarin tytärtä. Annabella ei kuitenkaan ehtinyt sanoa sanaakaan, kun nainen läimäytti häntä.


Isku osui täydellisesti kohteeseensa ja Annabella tunsi iskun koko voiman. Hetken ajan tuntui kuin hänen koko päänsä olisi hajonnut iskun voimasta.


Annabella tuijotti typertyneenä, yhä poskeaan pidellen, kun nainen käveli tyynen rauhallisesti pois, taakseen vilkaisematta. Veri alkoi pakkautua poskeen ja iho Annabellan sormien alla tykytti inhottavasti. Toivottavasti tästä ei jää jälkeä, Annabella huokaisi ja lähti kävelemään kotiin tai siihen mitä hänen kodistaan oli jäljellä. Dean oli hakenut tavaransa pois ja ilmoittanut, ettei tahtonut enää nähdä Annabellaa. Suhde oli ohi, mutta Annabella ei osannut olla surullinen ulospäin, vaan vaikutti jopa epäilyttävän iloiselta, vasta kotona hän pystyi itkemään suruaan. Kun Dean oli lähtenyt, hän ei ollut lähtenyt ainoastaan Annabellan, vaan myös bändin elämästä. Maailmankiertue oli ohi ennen kuin alkoikaan. Eivät he mitenkään voineet lähteä valloittamaan maailmaa ilman Deania, vaikka Annabella oli koettanut kovasti uskotella toisin. Lopulta hän oli joutunut nöyrtymään. He eivät voineet noin vain jättää Deania pois tai korvata häntä hetkessä. Niinpä he palasivat jälleen seuraavana päivänä takaisin treenikämpälle ja tavalliseen elämään.


Harjoitteleminen tuntui niin turhalta, sillä toiveita paluusta entiseen ei ollut. He eivät kuulostaneet enää niin hyvältä kuin ennen. Annabellan ääni oli hyvä, mutta se ei riittänyt kantamaan koko yhtyettä. He koettivat jopa nostaa Derekin Annabellan rinnalle laulajaksi, mutta heidän äänensä eivät toimineet hyvin yhteen. Dean oli tasapainottanut koko yhtyettä ja ilman häntä he kuulostivat keskinkertaiselta harrastelijabändiltä.


Muut välttelivät kovasti sanomasta sitä, mikä oli ilmiselvää kaikille, sillä Annabella ei ollut valmis kuulemaan totuutta. Totuus oli kuitenkin se, että ilman Deania heillä ei ollut tulevaisuutta. Annabella halusi kuitenkin yhä ajatella positiivisesti ja ehdotti jopa kohteita missä he voisivat keikkailla seuraavaksi. Muut vain nyökkäilivät vaisusti, mutta sisimmässään he olivat jo luovuttaneet. Venus Redemption oli kuollut ja ehkä oli aika lyödä julkisesti viimeinen naula bändin arkkuun. Oliko Annabella oikeassa ja comeback olisi vielä mahdollinen vai oliko sota todella yhdestä miehestä kiinni?


Viimeinen muokkaaja, Evangelina pvm Pe 18 Marras - 22:43:06, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Silky
Takara Jenny
Takara Jenny
avatar

Viestien lukumäärä : 1370
Join date : 05.05.2010
Ikä : 37

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Pe 18 Marras - 14:42:21

Deanille riitti Rolling Eyes Ja että oikein pormestari... Suspect Tää on hyvä tarina!

Joka kerta kiva nähdä Divan kuvia, se kun oli mun lapsuuden ykkösnukke. Paljon muistoja neitosesta Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Adalmina
Dynamite Girl
Dynamite Girl
avatar

Viestien lukumäärä : 990
Join date : 03.05.2010

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   La 19 Marras - 2:04:18

No ei kait se nyt yhdestä ukosta voi olla kiinni kun on noin valovoimainen nainen puikoissa Very Happy
Mutta saanähdä miten käy study
Takaisin alkuun Siirry alas
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   Ma 21 Marras - 2:38:01

Osa 9. Elon valkeaa helminauhaa

Annabella sai luonnollisesti tahtonsa läpi ja bändi palasi kahden kuukauden harjoittelutauon jälkeen jälleen lavalle. Yleisö odotti jännittyneenä Venus Redemptionin saapumista estraadille. Heidän odotustaan ei kuitenkaan palkittu, vaan monet poistuivat pettyneinä jo parin kappaleen jälkeen. Kriitikotkaan eivät antaneet bändille armoa arvosteluissaan, vaan kutsuivat esitystä huonoksi kopioksi aiemmista keikoista. Yhtye oli heidän mielestään kärsinyt kuolettavan iskun ainoan koulutetun muusikon poistuessa ryhmästä ja kuin loukkaantunut eläin bändi jatkaisi kulkuaan, kunnes kaatuisi kuolleena maahan. Heidän mielestään olisi parempi vain päästää bändi tuskistaan ja lopettaa koko juttu. Derek paiskasi lehden seinään jutun luettuaan. Tämä oli katastrofi. He olivat yrittäneet saada materiaalin toimimaan, mutta miten herkäksi duetoksi suunnitellun kappaleen muka voisi muuttaa sooloksi ilman että kappale kärsisi siitä. Diva koetti kuitenkin olla positiivinen, ensimmäinen keikka oli kaikkein hankalin, kyllä he vielä nousisivat pinnalle. Niinpä he jatkoivat, mutta yleisö ei enää saapunut keikoille, vaan he joutuivat soittamaan puolityhjille saleille ja järjestäjät alkoivat jo perua varauksia. Venus Redemption ei enää kiinnostanut yleisöä.


Jälleen yhden turhauttavan esiintymisen jälkeen bändi kerääntyi takahuoneeseen pohtimaan, mitä heidän pitäisi oikein tehdä. Kukaan ei oikeastaan halunnut olla se, joka hajottaisi bändin lopullisesti, mutta nykytilanne ei voinut jatkua enää kauan. Ei ollut mitään järkeä takoa päätään seinään odottaen seinän murtuvan ensin. Annabella oli kuitenkin harvinaisen pirteällä tuulella ja kun toiset synkistelivät bändin nykytilan kurjuudella, Annabella ei voinut olla hymyilemättä. Toiset huomasivat tämän ja miettivät, mikä oikein oli muuttunut. Annabella, joka normaalisti murjotti ja riehui huonosti menneiden keikkojen jälkeen, suorastaan hehkui iloa. Diva uskaltautui esittämään kysymyksen jota kaikki pohtivat, mikä Annabellaa hymyilytti. Annabella naurahti kevyesti ja pyyhkäisi hiukset silmiltään. Hän sanoi miettineensä jo jonkin aikaa voisiko asiasta puhua, mutta nyt hän viimein saattaisi tehdä niin. Hän oli säilyttänyt salaisuutta, joka vaikuttaisi bändin tulevaisuuteen. Muut kyselivät malttamattomina, että mikä salaisuus se mahtoi olla. Annabella hymyili ja koputti merkitevästi huoneen seinään ja hetkeä myöhemmin huoneen ovi avautui, paljastaen tutun hahmon.Dean! Muut huudahtivat yhteen ääneen. Niin Dean on palannut, Annabella sanoi aurinkoisesti hymyillen ja istui huoneen takaseinään nojaavaan tuoliin. Dean käveli lähemmäs hämmentyneitä entisiä bändikavereitaan. Diva kysyi oliko Dean todella palaamassa yhtyeeseen. Dean nyökkäsi ja sanoi, että oli kuullut heidän kaipaavan solistia. Sapphire suorastaan hyppäsi Deanin kaulaan ja kiitti tätä, bändi oli ollut menossa kohti tuhoa ja nyt he olivat pelastuneet. Diva nappasi kassistaan tutun vaatekappaleen ja ojensi sen Deanille. Se oli hänen esiintymistakkinsa, jota Diva oli pitänyt mukanaan siltä varalta, että hän palaisi. Dean hymyili ja katseli kaihoisasti takin kiiltävää pintaa, se takki piti sisällään niin paljon muistoja.


Lopulta toiset uskaltautuivat utelemaan, miksi Dean oli päättänyt palata. Dean yskäisi ja piti pienen tauon tuijotellen Annabellaa, joka yhä istui taka-alalla. Annabella nyökkäsi hänelle hymyillen ja niin Dean päätti kertoa totuuden. Totuus oli nimittäin se, että hän ja Annabella olivat palanneet yhteen. Toiset eivät oikeastaan olleet yllättyneitä, olihan pariskunta kuuluisa riidoistaan ja on/off suhteestaan. Asia ei kuitenkaan ollut ihan niin yksinkertainen kuin toiset olivat ajatelleet. Dean nimittäin jatkoi kertomalla jotain mitä kukaan heistä ei ollut osannut odottaa. Annabella oli raskaana.


Toiset henkäisivät hämmästyneinä, kukaan heistä ei ollut osannut aavistaa mitään. Alkushokista toivuttuaan he kuitenkin alkoivat kilvan onnitella tulevia vanhempia. Dean hymyili maireasti ja kiitteli onnitteluista. Hän oli todella innoissaan tulevasta lapsesta ja kun Annabella oli soittanut hänelle ja kertonut asiasta, ei hän ollut epäröinyt hetkeäkään, vaan hyppäsi heti ensimmäiseen Nykin koneeseen. Ehkä hän ei olisi koskaan lähtenytkään, jos olisi osannut aavistaa asiantilan.


Niin rauha oli palannut maahan ja Venus Redemption toipui lamakaudestaan. Bändi oli jälleen lehtien kansisivuainesta, mutta ennen kaikkea lehdistö oli jälleen saanut lempipariskuntansa takaisin. Derek ja Annabella nauttivat tilanteesta ja oli kuin heidän suhteensa olisi lapsen odotuksen myötä syntynyt uudelleen. He eivät enää riidelleet, vaan kulkivat ympäriinsä suorastaan raivostuttavan onnellisina.


Kun Annabella ei enää pystynyt esiintymään bändi vetäytyi keikkatauolle ja maaginen hetki, jolloin uusi tähti syttyisi lähestyi hetki hetkeltä. Kysymys, jota kukaan ei halunnut kysyä, sillä kaikki tahtoivat yhä uskoa ihmeisiin, leijui kuitenkin ilmassa. Voisiko uusi onni todella kestää?
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   To 24 Marras - 14:48:51

Osa 10. Odotus

Viimein odotus päättyi ja tuli Annabellan synnytyksen aika. Tuore äiti oli täysin uupunut pitkän päivän päätteeksi, mutta Deanin tukemana hän jaksoi vielä hieman hymyilläkin. Kokemuksen uuvuttamana Annabella mietti kuitenkin jo mielessään, ettei enää ikinä suostuisi samaan rääkkiin.


Dean istui Annabellan vuoteen vieressä ja tunsi salaa valtavaa ylpeyttä siitä, että oli ollut mukana tukemassa Annabellaa tässä prosessissa. Kun hoitaja käveli huoneeseen pienokainen mukanaan. Kumpikin oli yhtä hymyä. He eivät olleet vielä nähneet lasta, vaan nyt he näkisivät hänet ensi kertaa. Hoitaja nosti tiukasti kapaloidun nyytin Annabellan syliin.


Vauva tuhisi tyytyväisenä Annabellan sylissä. Kaikki ei kuitenkaan ollut kohdallaan ja kun Dean näki lapsen ensi kertaa, hän lähes kiljaisi. Oliko tämä joku huono vitsi? Hän kysyi vihaisena.


Hän katsoi uudelleen lasta ja sitten Annabellaa, joka katseli vaivaantunut ilme kasvoillaan toisaalle. Dean kysyi hoitajalta oliko tämä varmasti tuonut huoneeseen oikean lapsen. Hoitajan vahvistaessa että näin oli tapahtunut, Deanin katse lukkiutui Annabellaan, joka varovasti käänsi katseensa Deaniin ja hymyili vaivautuneesti. Dean vain tuijotti Annabellaa saamatta sanaa suustaan. Annabella ei puhunut mitään, sillä hän tiesi, etteivät sanat tässä tilanteessa auttaisi millään tavalla.


Dean ei voinut jäädä huoneeseen. Hän oli niin vihainen, että olisi voinut huutaa Annabellalle, mutta päätti kuitenkin poistua huoneesta, ennen kuin menettäisi malttinsa ja tekisi jotain mitä joutuisi katumaan. Annabellan salasuhde oli paljastunut ja hän tiesi, ettei tästä enää ollut paluuta. Hän ja Dean olivat lopullisesti historiaa.


Katsellessaan pientä tytärtään Annabella kuitenkin tunsi, että kaikki järjestyisi vielä. Ehkä hän ei enää voisi jatkaa Deanin kanssa, mutta hänellä oli maailman suloisin pieni tyttö ja se oli kaikki mitä hän tarvitsi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   To 24 Marras - 15:44:10

Ja jatketaan saman tien, kun on into päällä Smile

Osa 11. Joutsenlaulu

Annabella oli yhä sairaalassa Deanin palatessa keikkakämpälle, jossa Venus Redemptionin muut jäsenet odottelivat jännittyneinä tietoa uudesta tulokkaasta. Dean ei kuitenkaan ollut niin iloinen kuin odottaa olisi saattanut, saapuessaan paikalle.


Tytöt koettivat udella uutisia, mutta ehkä jos olisivat osanneet odottaa mitä tuleman piti he eivät olisi olleet niin kärkkäitä. Dean sanoi, että kaikki oli ollut yhtä suurta huijausta alusta loppuun. Lapsi ei ollut hänen ja Annabella oli varmasti tiennyt sen jo aiemmin, mutta oli halunnut vedättää häntä. Muut eivät ymmärtäneet, miten Dean saattoi olla asiasta niin varma, oliko Annabella sanonut jotain siihen suuntaan. Dean hörähti, muttei paljastanut mitään. Sittenpähän näette, hän vain totesi. Hän jatkoi pohtimalla, että ei voisi jatkaa enää yhtyeessä, sillä hän ei kestänyt nähdä Annabellaa silmissään. Paniikki hiipi muiden mieliin, tämä oli koettu jo aiemminkin. Diva sanoi Deanille, että tämän ei pitäisi hätiköidä, sille hän tekisi kaiken voitavansa, jotta Dean pysyisi yhtyeessä.


Viikkoa myöhemmin Annabella saapui treenikämpille, jossa bändin jäsenet Deania lukuunottamatta olivat koolla. Annabella piteli sylissään pientä tytärtään ja nyt kaikki ymmärsivät, miksi Dean oli ollut asiasta niin varma. Kukaan ei kuitenkaan sanonut mitään asiasta, vaan onnittelivat tuoretta äitiä. Kukaan ei ollut osannut odottaa tätä tilannetta, mutta olihan heillä aina ollut epäilyksensä, että kaikki ei ollut aivan kunnossa Deanin ja Annabellan suhteessa. Diva sanoi haluavansa keskustella Annabellan kanssa ja niin Annabella asetti pienokaisen koppaan lepäämään ja istui alas Divan viereen.


Diva selitti, että he olivat keskustelleet asiasta ja tilanne oli se, etteivät he enää voisi jatkaa yhteistyötä Annabellan kanssa. Annabella haukkoi henkeään, aikoivatko he todella erottaa päätähtensä. Olivatko kaikki seonneet? Diva vakuutti, että he olivat täysissä järjissään ja olivat miettineet asiaa joka kantilta ja tämä oli ainoa ratkaisu. Annabella raivostui, oliko Dean käskenyt heidän antaa hänelle potkut. Voi miten katkera voi ihminen ollakaan, itse pettää häntä ties kenen kanssa ja kun hänellä sitten sattuu olemaan yksi hairahdus niin heti julistetaan kirkonkiroukseen ja ajetaan maanpakoon. Diva koetti rauhoitella Annabellaa ja sanoi, ettei Dean ollut tehnyt päätöstä, vaan he kolme. He eivät tahtoneet enää jatkaa yhteistyötä Annabellan kanssa, eikä sillä ollut mitään tekemistä Deanin ja Annabellan suhteen kanssa, vaan he olivat miettineet asiaa jo pitkään. Oli tullut aika sanoa hyvästit.


Te kadutte tätä vielä Annabella karjui. Bändi ei pärjää ilman minua, minä olen tähti Annabella kiljui niin korkealla äänellä, että lähistön koirat alkoivat haukkua. Diva pahoitteli tilannetta, mutta sanoi, että ainahan Annabella voisi harkita soolouraa. Soolouralle Annabella aikoikin, eihän hän tarvinnut noin surkeaa taustabändiä mihinkään. Hän oli Annabella Stone ja pian hänen nimensä olisi kaikkien huulilla. Diva toivotti onnea lapsen kanssa ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Ikävää, että tämä oli päättynyt näin. Annabella heitti vielä pari kirosanaa heidän peräänsä ja harkitsi vakavissaan bändin instrumenttien tuhoamista, mutta luopui ajatuksesta muistaessaan pienessä kopassaan uinuvan lapsen. He eivät olleet sen arvoisia. Sen sijaan hän tyytyi nappaamaan yhden pienen matkamuiston huoneesta ja piilotti sen nukkuvan lapsensa peiton alle.


Niin Venus Redemption jatkoi uraansa ilman Annabellaa. Yhtye oli suurmenestys ja heidän uusi albuminsa myi hetkessä tuplaplatinaa. Näytti siltä, että Deanin karisma riitti kantamaan yhtyettä ja he pääsivät viimein toteuttamaan myös maailmankiertueensa. Annabellan ja Deanin suhteen skandaalinkäryinen loppu ei ollut jäänyt roskalehdiltä raportoimatta ja spekulaatiot Annabellan lapsen isästä olivat vuosi tapahtuneen jälkeen yhä kuuma puheenaihe. Annabellaa ei kuitenkaan yrityksistä huolimatta tavoitettu kommentoimaan asiaa, vaan hän oli kadonnut kokonaan julkisuuden valokeilasta. Dean ei suostunut asiasta puhumaan, vaan totesi, ettei ollut tietoinen Annabella Stonen yksityiselämästä, eikä se häntä suuremmin kiinnostanutkaan. Yhtä perhettä asia kuitenkin kiinnosti, vaikka jatkuvat spekulaatiot eivät heihin kohdistuneetkaan ja pian lehdissä olisikin aivan erilainen pääotsikko.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Annabellan elämää - fotonovelli   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Annabellan elämää - fotonovelli
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nukkenurkka :: Nukkekeskustelut :: Tarinoita nukkemaailmasta-
Siirry: