Nukkenurkka

Nukkejen leikkisämpi todellisuus on aina muodissa
 
PääsivuPääsivu  Ohjeet ja tutoriaalitOhjeet ja tutoriaalit  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  GalleriatGalleriat  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hyvästi Enkelisaari

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Hyvästi Enkelisaari   Ma 31 Joulu - 6:05:28

Enkelisaaren extra osa 1.

Suvi on tehnyt valintansa, mutta mitä jos hän olisi valinnut toisin? Olisiko mikään muuttunut? Vaikka elämässä ei välttämättä saa mahdollisuutta valita uudelleen ainahan voi kuvitella. Siispä on aika vilkaista miten Suvin olisi käynyt, jos hän olisi valinnut Herra A:n.


Pohjoisen poika oli saapunut juhliin ystävänsä kutsumana. Kyllähän Lapin miehelle aina hyvät pilheet kelpaavat.


Suvi käveli tiskille ja istuutui tuolille, jonka juuri poistunut nuorukainen oli jättänyt vapaaksi. Hän tervehti Lapin miestä, joka oli juuri harkitsemassa lähteäkö tanssahtelemaan vai pitäisikö vielä tilata yksi mallasjuoma ennen kuin tohtisi pyytää ketään tanssaamaan. Mies esittäytyi ja kertoi nimensä olevan Leo. Suvi ei yllättäen tuntenut enää oloaan epävarmaksi ja ahdistuneeksi. Leo oli hyvin maanläheinen ja vaikka hänen iloisesti h:n päältä kierähtävä puheensa oli välillä hieman hankalaa ymmärtää, Suvi tunsi suurta sielujen sympatiaa. He olivat molemmat ihmisiä, jotka olivat viettäneet aikasansa pääsääntöisesti luonnonhelmassa ja olivat nyt hieman mukavuusalueensa ulkopuolella. Mies kertoili tarinoita kotialueeltaan ja Suvi kertoi Enkelisaaresta, jonne hän yhä kaipasi takaisin, yritti hän vakuuttaa itselleen mitä tahansa.


Leo kertoi olevansa täällä etsimässä emäntää porotilalleen ja Suvilla voisi olla saumaa täyttää se rooli, jos hän muuttaisi Lappiin. Suvi naurahti. Kyllähän hän oli mieltynyt tuohon välittömään mieheen, mutta muutto Lappiin ei ollut hänen suunnitelmissaan. Koko ajatus vaikutti niin kaukaiselta ja oudolta, ettei hän voinut ottaa ehdotusta vakavasti. Suvi kiitti, mutta sanoi että hänen suonissaan virtasi merivesi, eikä hän oikeastaan ollut ikinä edes nähnyt poroa luonnossa, joten hänestä ei olisi porotilalliseksi.


Vastaukseen pettynyt Leo totesi, että ei se auta sitten kuin jatkaa etsintää. Hän kiitti seurasta ja poistui tanssilattian suuntaan, siellä oli kuulemma komheita emäntiä. Suvi oli hieman pettynyt, olisihan hän mieluusti vielä jatkanut jutustelua, mutta Leo oli selkeästi päättänyt olla tuhlaamatta aikaansa naiseen, joka ollut lähdössä hänen mukaansa tänä iltana. Siinä istuessaan Suvi alkoi etsiä katsellaan Samulia, mutta tämä ei näyttänyt olevan huoneessa. Pitäisiköhän huolestua?
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Silky
Takara Jenny
Takara Jenny
avatar

Viestien lukumäärä : 1370
Join date : 05.05.2010
Ikä : 37

ViestiAihe: Vs: Hyvästi Enkelisaari   Ma 31 Joulu - 20:15:48

Ei olisi Lapin mies ollutkaan oikein hyvä valinta... No
Takaisin alkuun Siirry alas
Adalmina
Dynamite Girl
Dynamite Girl
avatar

Viestien lukumäärä : 993
Join date : 03.05.2010

ViestiAihe: Vs: Hyvästi Enkelisaari   Ma 31 Joulu - 21:02:30

Ei niin, piikaa vaan etti tiluksillensa tongue
Takaisin alkuun Siirry alas
Evangelina
Bild Lilli
Bild Lilli
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 22.04.2010
Ikä : 31
Paikkakunta : Keski-Suomi

ViestiAihe: Vs: Hyvästi Enkelisaari   Ti 1 Tammi - 1:08:51

Enkelisaaren extra osa 2.

Herra A ei selkeästikään ollut ideaalivaihtoehto, mutta entäs sitten viimeinen mies herra C. Miten olisikaan käynyt, jos Suvi olisi valinnut hänet?


Ulkomailta saapunut vieraamme on maailman mies, jonka harteilla lepää suvun maine ja perheyrityksen tulevaisuus. Jo nuoresta häntä on koulittu kuin prinssiä, jolla on vain yksi tehtävä elämässä: tuottaa kunniaa suvulleen.


Suvi käveli lähemmäs baaritiskiä ja arasti kysyi sopisiko istua seuraan. Mies nyökkäsi ja esittäytyi Nicholas Monteroyaksi. Hän oli saapunut tänne bisnestuttaviensa kanssa ja nyhjännyt vaaritiskin vieressä vanhempien herrojen likistellessä nättejä tyttöjä. Suvia harmitti Nicholasin puolesta. Ei tämä elämä kaikille sopinut, mutta liikekumppanit oli pakko pitää tyytyväisinä tai he kääntyisivät pian kilpailijan puoleen. Tällaiset illanvietot olivat hyvin tavallisia, mutta ei niistä pahemmin julkisesti puhuttu. Suvi kertoi, että hän oli tullut tänne serkkunsa kanssa, joka tunsi nämä piirit, mutta hän tunsi olonsa kovin ulkopuoliseksi täällä, olihan hän kasvanut puolierakkona Enkelisaarella.


Kuullessaan Enkelisaaren nimen Nicholasin silmät syttyivät. Hän kyseli heti lisätietoja Suvin ajasta Enkelisaarella ja Suvi kertoili mielellään tarinaansa, vaikka jättikin isänsä huonoja puolia koskevat jutut sikseen. Ei hän halunnut enää hautua murheisiinsa, mutta oli mukava päästä puhumaan tutusta paikasta, sillä Nicholaskin selvästi tunsi alueen. Se oli hassua, sillä Suvi ei muistanut koskaan nähneensä Nicholasta saarella, joka oli niin pieni paikka, että hän yleensä muisti kaikki vieraat nimeltä. Kuultuaan Suvin tarinoita Nicholas paljasti, että hänen yrityksensä oli juuri ostanut matkailukohteen Enkelisaarelta ja he etsivät sinne henkilökuntaa. Tuntui kuitenkin olevan hyvin haastavaa saada ihmisiä lähtemään syrjäiselle saarelle meren keskelle. Kukaan ei ollut oikein valmis sitoutumaan tuohon saareen. Hän totesi olevansa äärimmäisen iloinen törmättyään Suviin, sillä hän oli kuullut vain hyvää palautetta Suvin toiminnasta saarella. Turistit olivat pitäneet hänestä ja niinpä Nicholas kysyikin, josko Suvi haluaisi palata saarelle ja ottaa saaren matkailun kehittämisen harteilleen, hyvää palkkaa vastaan tietysti.


Suvi riemastui, vaikka hän oli jo mielessään hyvästellyt saaren, tunsi hän suurta iloa löytäessään tien takaisin saarelle. Nicholas lupasi, että Suvi saisi hyvin vapaat kädet, mutta hänellä olisi käytössään myös yrityksen markkinointikoneisto mikäli tarpeen. He kättelivät sinetöidäkseen sopimuksen ja Nicholas pyysi Suvia käymään allekirjoittamassa sopimukset seuraavana päivänä yrityksen paikallisessa sivukonttorissa, jossa Nicholas viipyisi vielä tämän viikon ennen paluuta kotiin. Suvi ei voinut uskoa todeksi onneaan. Hän pääsisi kotiin ja nyt hän pystyisi viimein asumaan saarella omasta tahdostaan, ei siksi että hän tunsi syyllisyyttä isänsä vuoksi. Miten onnekas sattuma, että hän oli törmännyt Nicholakseen tänään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://nukkenurkka.4umer.com
Milia
Model muse
Model muse
avatar

Viestien lukumäärä : 338
Join date : 03.05.2010

ViestiAihe: Vs: Hyvästi Enkelisaari   Ti 1 Tammi - 15:53:11

Shocked Mie olen ihan koukussa! Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Silky
Takara Jenny
Takara Jenny
avatar

Viestien lukumäärä : 1370
Join date : 05.05.2010
Ikä : 37

ViestiAihe: Vs: Hyvästi Enkelisaari   Ma 7 Tammi - 14:41:31

Täähän olis ollut jännä käänne... Suspect
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hyvästi Enkelisaari   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hyvästi Enkelisaari
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nukkenurkka :: Nukkekeskustelut :: Tarinoita nukkemaailmasta-
Siirry: